HostingEnRegistratie

HostingEnRegistratie

1 augustus 2019 Uit Door WhaNouWeer

Als ik ooit blij ben geweest met een provider dan is het HostingEnRegistratie.nl wel. Sinds 2008 verzorgen zij mijn domeinnamen, e-mailadressen en webhosting.

HostingEnRegistratie.nl
HostingEnRegistratie

Alles wat ik nodig heb kunnen ze bij HostingEnRegistratie bieden maar misschien nog wel belangrijker is de goede persoonlijke service. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of je kunt het zelf instellen maar als het even niet lukt staan ze klaar met advies en/of een helpende hand.

Domeinnaamregistratie

Bij HostingEnRegistratie kunnen ze meer dat 400 domeinnaamextensies registreren en is er keuze uit diverse pakketten voor de webhosting en e-mailadressen.

Webhosting
Domein

Voor webhosting is er al een pakket voor € 15,- per jaar! Incl. gratis HTTPS, PHP 7.2, MySQL, statistieken en 1 GB opslagruimte. (excl BTW)

E-Mailadressen
E-Mail

Voor e-mailadressen is er al een pakket voor % 9,- per jaar! Incl. Webmail, POP, IMAP, MAPI & SMTP. Onbeberkte e-mail accounts, veilige SSL verbinding, spamfilter en een opslagruimte van 0,5 GB. Tegen een kleine extra vergoeding is ook een Exchanve ActiveSync mogelijk. (excl BTW)

Eigenlijk is al het bovenstaande nog eens na te lezen op de website van deze geweldige provider zelf. Dus breng zeker eens een bezoek aan HostingEnRegistratie.nl en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.